energija

Ali imate energijo, ki podpira obilje?

Nedavno tega sem bila v družbi, kjer so me prepričali, da ljudje nimajo denarja. Cene so visoke. Plače so nizke. Osnovni stroški presegajo minimalno plačo. Veliko je nezaposlenih. Veliko ljudi se trese, da jutri ne bo več dela. Vse je res.

energija

Smo več kot samo telo

»Imamo čustva, pa jih ne moremo prijeti, vendar vemo, da jih imamo. Imamo misli, pa jih ne moremo prijeti, vendar vemo, da jih imamo. Smo več kot samo telo. Telo je materialno, snovno in ga lahko primemo. Ko je telo mrtvo, je trdo. Ne moremo ga oživiti niti s hrano, niti z vodo, niti z zdravili, niti z operacijo, niti z elektrošoki… Telesa torej ne moremo oživiti z materialnimi stvarmi. Kaj nas torej oživlja?

energija

Bolezen opozorilo vašega telesa

Ste se kdaj vprašali, zakaj se določena občutja ponavljajo, zakaj se določene bolezni ponavljajo, zakaj so nekatere bolezni kronične, zakaj se ponavljajo doživljanja,…Je vse, kar se ponavlja, res dolgotrajno, ali le odziv telesa na zunanje okoliščine?

bolezni

Demenca in iVitalis

Demenca je kronična in napredujoča možganska bolezen. Le ta prizadene višje možganske funkcije ( spomin, razumevanje, mišljenje, spoznavne sposobnosti, orientacija, sposobnosti govornega izražanja in presoje ter računske in učne sposobnosti) in je posledica različnih bolezenskih stanj v možganih (upad intelektualnih in spominskih sposobnosti).

Scroll Up

OKROGLA MIZA

Kdo odloča o mojem zdravju?

PRIJAVA NA OKROGLO MIZO

Niste prejeli sporočila?

Če po prijavi ne prejmete emaila v mapo prejeto, poglejte v mapo nezaželjena pošta ali promocije in email premaknite v mapo prejeto! Če emaila ni, se registrirajte še enkrat in preverite vpisan email.