Aktiviraj energijo, aktiviraj sebe

iVitalis delavnica je triurni program, kjer se naučite osnovne iVitalis vaje, da aktivirate energije, ki jih potrebujete za zdravje in zadovoljstvo v življenju.

Delavnica je namenjena tistim, ki želijo aktivirati svoje potenciale in notranje moči tako, da raziščejo sebe in najdejo odgovore za svoje zdravje in zadovoljstvo. Zdaj! je pravi čas za aktivacijo energije. Zdaj! je pravi čas za aktivacijo biserov v tebi.

iVitalis program je fizično nezahtavna vadba, ki je namenjena vsem tistim, ki želijo biti sproščeni, z več energije, pozitivno naravnani, zadovoljni in nasmejani, motivirani, si povrniti zdravje in ga v dobri kondiciji tudi ohraniti. Vsebina iVitalis programa sloni na znanosti uporabne kineziologije in znanja vrhunskega športa. Pobudnica tovrstnega programa je dr. Neja Zupan, ki z zunanjimi sodelavci skupno znanje na praktičen način prenaša med druge ljudi in širi njihovo pozitivno energijo, dobro voljo in zadovoljstvo.

Program

1.del

 1. iVitalis jutranja kavica: umiri razdraženost in stres, prebudi in sinhroniziraj energije, osveži energije v telesu, usmeri energije v njihovo naravno smer
 2. iVitalis za čutila: vid, sluh, možganski centri: odkrij kako imeti nadzor nad čutnim zaznavanjem in prebudi naravno inteligenco
 3. iVitalis za hrbtenico: osvobodi glavno žilo super energije
 4. 14 vitalnih energij v telesu: očisti in napolni 14 vitalnih organov telesa

 

2.del

 1. Aktivacija 5 elementov s čustvi, glasovi in barvami: prebudi svojo notranjo moč
 2. Meditacija 5 elementov z zvoki: uporabi energijo arhetipov za osebno preobrazbo
 3. Umiritev telesa z NV točkami po 5 elementih: aktiviraj zdravje in zadovoljstvo, ustvari in utrdi stabilnost in samozaupanje

Za vas smo pripravili tudi brezplačne e-knjige.

Delavnica je praktično usmerjena, zato potrebujete:

 • Podlogo za na tla
 • Lahka oblačila
 • Odejo
 • Steklenico z vodo

Program vodi:

Dr. Neja Zupan

Trenerka Osebne odličnosti, mednarodna NLP Trenerka, mednarodna TFH Trenerka, CSO Trenerka, NLP Coach, iVitalis trenerka, iVitalis svetovalka in doktorica znanosti. Več si lahko preberete na O nas.

Priporočljiva literatura:

 • Zupan, N. (2008): Priročnik Z dotikom do zdravja. Bisernica Kranj.
 • Zupan, N. (2010): Prebudi najboljše v sebi. Bisernica Kranj.
 • Članki objavljeni na Bisernica/Blog/iVitalis (http://www.bisernica.si/category/ivitalis/)

Video:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=efiT9G2AqRo&feature=emb_logo
Play Video

Po naročilu izvajamo iVitalis delavnice tudi za podjetja, društva, zavode,…

Scroll Up

OKROGLA MIZA

Kdo odloča o mojem zdravju?

PRIJAVA NA OKROGLO MIZO

Niste prejeli sporočila?

Če po prijavi ne prejmete emaila v mapo prejeto, poglejte v mapo nezaželjena pošta ali promocije in email premaknite v mapo prejeto! Če emaila ni, se registrirajte še enkrat in preverite vpisan email.