Stran je še v izgradnji. Hvala za razumenvanje.

Nimate časa, da bi se udeležili skupinske meditacije v mestu?
Nimate želje, da bi se zvečer še nekam odpeljali, zato da bi se revitalizirali?
Želite pa sprostitev po celem dnevu in miren spanec?
Želite sprostiti misli in se napolniti z energijo?
Se želite odmakniti od vsakodnevnega hitenja in nameniti čas samo za sebe?

Današnji čas je poln izzivov, zato smo za vas pripravili skupinsko meditacijo. Seveda lahko vsak meditira sam, vendar je prednost skupine prav v skupni energiji, ki vas podpre, da nekaj naredite zase, da si vzamete čas in se pridružite. Skupinska energija ustvarja ciklon močne energije, ki potegne in podpre lažje sproščanje vseh napetosti. Skupinska iVitalis meditacija vam pomaga, da se lahko dvignete nad običajni nivo zavedanja in iz višje perspektive pogledate, kako svojo energijo lažje usmerjate. V stanju večjega zavedanja se stakne naš zavestni in nezavedni del, zato lahko opazujete podzavest. Miselni vzorci postanejo vidni, kar vam omogoča, da se lahko odrešite njihovih vplivov. Z vadbo počasi razvijate sposobnost opazovanja podzavesti ter končno tudi širjenja zavesti.

iVitalis vodena meditacija je potovanje po vseh meridianih telesa z namenom, da se sprostijo blokade v energijskih tokovih. Ko energija teče neovirano se sprostijo čustva in stres, napolnite se z energijo in jo usmerite na področje telesa, ki energijo najbolj rabi, ali pa na v svoj cilj na primer: želite razrešiti nek problem in rabite nov uvid, potrebujete energijo za spremembo, želite več motivacije, potrebujete več koncentracije, se hočete čustveno pomiriti in najti mir v mislih.

Dr. Zupan vas vodi skozi vizualizacijo, dihanje, različne občutke in vas orientira, da se dotikate določenih točk na telesu, ki sprožijo neomejen tok energije iz višjega nivoja skozi vaše telo po energijskih kanalih. Centri energije se polnijo in vam omogočajo, da energijo koristite, ko jo potrebujete.

V današnji družbi sta hitenje in pomanjkanje časa ena izmed ključnih zaviralcev vašega napredka… Zato je velika prednost on-line meditacije, da se nam lahko pridružite, kjerkoli se nahajate. Ne potrebujete časa in denarja za vožnjo, mi pridemo kar k vam “domov”.

Sprostitvena iVitalis meditacija vam omogoča tudi pripravo na spanje: umirjanje vseh čutil, misli in napetosti. Ker meditacijo izvajate doma, se že udobno namestite in poglobite v notranjo tišino. Prav ta tišina, sprostitev in opustitev vsega iz tekočega dneva pa je največ, kar lahko ponudite samemu sebi za miren spanec.

PRIPRAVE na meditacijo

  • Pred meditacijo ugasni telefon, radio in televizijo.
  • Pripravi si udobno ležišče in odejo, da se lahko uležeš, ko se začne meditacija.
  • Pripravi si steklenico vode.
Scroll Up

OKROGLA MIZA

Kdo odloča o mojem zdravju?

PRIJAVA NA OKROGLO MIZO

Niste prejeli sporočila?

Če po prijavi ne prejmete emaila v mapo prejeto, poglejte v mapo nezaželjena pošta ali promocije in email premaknite v mapo prejeto! Če emaila ni, se registrirajte še enkrat in preverite vpisan email.