Program zmagovalec je edinstvena priložnost, da zbudiš lastne samo-ozdravitvene potenciale, ohranjaš zdravje, vitalnost in dobro počutje.

ZMAGOVALEC = čas posvečen tvojemu življenju. To svetovanje te podpre v tvoji čustveni stabilnosti, fokusira um v smer cilja, usmeri v vaje in tehnike, ki ti prinesejo energijo in te naučijo kako upravljaš s svojo energijo.

Svetovanje je namenjeno tistim, ki imajo že izdelan program za zdravje in dobro počutje in želijo v življenju narediti spremembe. Svetovanje je namenjeno spremljanju tvojih rezultatov glede uresničitve cilja, ki si si ga zadala pri zlatem svetovanju.

Svetovanje ZMAGOVALEC je edinstvena priložnost, da dolgoročno spremljaš in nadgrajuješ svojo pot v smeri uresničevanja ciljev. Svetovanje je oblikovano tako, da naslovi tvoje specifične potrebe in se prilagaja okoliščinam, ki vplivajo na tvoje dobro počutje in zdravje. Na tak način zbudiš svoje lastne notranje moči, ki te spodbudijo in pogumijo, da si zavzeta za uresničitev ciljev v tvojem življenju.

Bodi ZMAGOVALEC svojega življenja!

Svetovanje ZMAGOVALEC vključuje

  • 10x moje mentorstvo in svetovanje po 30minut 1x ali 2x na mesec skozi obdobje 6 mesecev
  • Posnetek svetovanja

S konstantnim delom na sebi lahko v svojem življenju uresničiš mnogo več kot si lahko predstavljaš, da je možno s spremembo energij, misli in čustev.

Svetovanje ZMAGOVALEC prinaša transformacijo.

Scroll Up

OKROGLA MIZA

Kdo odloča o mojem zdravju?

PRIJAVA NA OKROGLO MIZO

Niste prejeli sporočila?

Če po prijavi ne prejmete emaila v mapo prejeto, poglejte v mapo nezaželjena pošta ali promocije in email premaknite v mapo prejeto! Če emaila ni, se registrirajte še enkrat in preverite vpisan email.