iVitalis tretma je hitra in učinkovita rešitev za vzpostavitev energijskega ravnovesja v telesu. Tretma je prilagojen energijskemu stanju vsakega klienta. Namenjena je vzdrževanju zadostne količine energije za zadovoljno opravljanje vseh življenjskih nalog, ter ohranjanju dobrega zdravja in vitalnosti.

Tretma izhaja iz metode Z dotikom do zdravja. Začetki metode segajo v leto 1964, ko je ameriški kiropraktik George J. Goodheart medsebojno povezal temeljne principe kitajske medicine in temeljne principe kineziološke obravnave mišic. Z raziskavami je potrdil povezavo med mišicami, žlezami in organi, ter ugotovil, da je telo medsebojno povezana celota. Metodo je z zavzetim poglobljenim delom in namenom, da jo približa širši javnosti, izpopolnil John Thie. Prva njegova knjiga z opisom prijemov in tehnik zdravljenja je bila izdana leta 1973. Do danes je knjiga prevedena v 24 jezikov, metoda Z dotikom do zdravja pa se poučuje v več kot 100 državah. Najbolj znana strokovna šola je International Kinesiology College v Švici.

Metoda z Dotikom do zdravja upošteva dejstvo, da je vsak del človeškega telesa povezan s čustvi. Velja tudi obratno pravilo: telo, čustva in misli vplivajo na energijsko stanje vsakega posameznika. Raziskave kažejo, da se neravnovesje telesnih funkcij razvije iz blokiranosti energijskih kanalov znotraj telesa, kar se odraža na zdravju in vitalnosti: v negativnih situacijah, nezdravem prehranjevanju, občutku nezadovoljstva, pretirani športni aktivnosti, deloholičnosti, premalo spanca in sprostitve, nezdravih navadah…

Energijski kanali ali meridiani v človeškem organizmu prevajajo življenjsko energijo, ki hrani telo (notranje organe, tkiva, telesne funkcije). Kadar so meridijani moteni, kot smo že omenili, se te motnje lahko odražajo tako na fizičnem telesu kot v duševnem stanju. V osnovi poznamo 12 primarnih meridianov in dva glavna. Njihova imena so povzeta po organih ali funkcijah, na katere se nanašajo. Primarni meridiani zagotavljajo neprekinjeno oskrbo 12 organov z energijo: pljuča, debelo črevo, želodec, vranica (trebušna slinavka), srce, tanko črevo, mehur, ledvice, krvni obtok, ščitnica (nadledvične žleze), žolčnik, jetra. 

iVitalis tretma zelo dobro dopolnjuje in podpira zdravljenje uradne medicine – omogoča hitrejše okrevanje po boleznih in poškodbah. Tretma je neinvaziven in nima kontraindikacij. Je varna in primerna za ljudi vseh starosti.

Med iVitalis tretmajem klient sedi oziroma leži. Zdravljenje poteka z blagodejno stimulacijo akupunkturnih točk meridianov, ki so v neravnovesju. iVitalis svetovalec ima na voljo široko paleto tehnik kot so masaža narastišč in izhodišč obremenjenih mišic, masaža nevrolimfatičnih in nevrovaskularnih točk, odstranitev stresa (ESR), krepitev energijskih tokov in druge.

Z uporabo raznovrstnih prijemov svetovalec uravnovesi delovanje meridianov in tako vpliva na  odpravljanje vzrokov blokad, razgradnjo stresa in raztapljanja neželenih vzorcev delovanja. Uravnovešeno delovanje telesa ima za posledico zdravje in duševni mir ter moč in stabilnost v reševanju težav. Po končanem tretmaju svetovalec klientu priporoči vaje za krepitev procesa zdravljenja.

 

iVitalis tretma je primeren za odpravljanje naslednjih težav na povsem naraven način:

 • zmanjšanje prisotnosti bolečine
  ·         zmanjšanje težav z zbranostjo in spominom
  ·         energijska podpora za izpit
  ·         hitra pomiritev
  ·         zmanjšanje težav z inkontinenco in uriniranjem
  ·         izboljšanje prebave
  ·         zmanjšanje težav z visokim pritiskom
  ·         zmanjšanje težav s holesterolom
  ·         hitra pomoč pri padcu krvnega sladkorja
  ·         hitra pomoč pri omedlevici

iVitalis tretmajem energijo zopet spravimo v tek. Spodbudimo delovanje imunskega sistema in s tem se prične proces samozdravljenja. Ne uporabljamo tablet ali dodatkov. To je tretma s stalnim delovanjem, zahteva pa lasten vložek truda za dosego želenega zdravstvenega stanja in osebnega zadovoljstva.

Primer: gospod v zlatih letih je imel težave s prostato. Velikokrat je šel na stranišče,vendar največkrat brez kaplje urina. Prisotna je bila bolečina in zdravniki so že predlagali operacijo. Zato se je odločil, da mora nekaj narediti za svoje zdravje. Odločil se je za iVitalis testiranje in uravnovešanje energij in se zatem redno udeleževal iVitalis vadb. (povezava na stran) Že 2 leti redno vadi in zdravniki so potrdili, da je operacija nepotrebna.

Cena: 68€ na terapijo/ 55 minut

Scroll Up

OKROGLA MIZA

Kdo odloča o mojem zdravju?

PRIJAVA NA OKROGLO MIZO

Niste prejeli sporočila?

Če po prijavi ne prejmete emaila v mapo prejeto, poglejte v mapo nezaželjena pošta ali promocije in email premaknite v mapo prejeto! Če emaila ni, se registrirajte še enkrat in preverite vpisan email.